Vip Valet Parking – Brand-ul exclusivist de care aveti nevoie pentru reusita oricarui tip de eveniment pe care il organizati

Serviciile Valet Parking erau considerate un lux in trecut, astazi, cu siguranta sunt un standard si pot asigura succesul evenimentului dumneavoastra.

 

 Nu parcam doar autoturisme, suntem profesionisti si tratam cu respect orice solicitare,organizam punctual toate capitolele logistice urmand ca veletii nostri sa dezvolte un intreg arsenal de experienta si seriozitate.

Asiguram confortul invitatilor intampinandu-i cu un personal de profesionisti, atent selectionati, permanent instruiti, amabili si dotati corespunzator cu uniforma standard, manusi, umbrele, key-tokens, statie emisie – receptie , cutie si panou de chei.

Valet Parking este serviciul nostru integrat de parcare a autoturismelor din cadrul evenimentului dumneavoastră, astfel încât împreună cu invitaţii să puteţi savura frumuseţea momentului. Fără a mai gestiona detaliile logistice de spaţiu, precum şi pentru decongestionarea zonei de sosire/părăsire a locaţiei, Valet Parking este un serviciu cu un plus de eleganţă, pe cât de exclusivist pe atât de necesar.
Profesioniştii noştri sunt instruiţi, echipaţi în ţinute distinctive, cu uniformă standard, mănuşi, umbrele, key-tokens, staţie de emisie – recepţie, cutie şi panou de chei, astfel încât să fie vizibili în mulţime şi uşor de identificat. Vă stăm la dispoziţie atât la venirea în locaţie şi la plecare, precum şi pe toată durata evenimentului, pentru ca dumneavoastră să economisiţi timp, să uitaţi de detaliile organizatorice, să fiţi întâmpinat cu stil şi să savuraţi momentul pe care îl sărbătoriţi!

Lăsaţi grijile pe mâna noastră!

Primire elegantă.
Organizarea  spaţiului pus la dispoziţie.
Personal profesionist.
Economie de timp.

Peste 0
ANI DE EXPERIENTA
Peste 0
DE EVENIMENTE
Peste 0
DE MASINI PARCATE

Slide inchirieri soferi personali bucuresti Vip Parking - Servicii Profesioniste de Valet Parking Cere o oferta personalizata