Vip Valet Parking va ofera Noul serviciu de HOSTESS – serviciul  exclusivist de care aveti nevoie pentru reusita oricarui tip de eveniment pe care il organizati

Echipa VIP Parking se mareste cu o latura feminina, dorim sa venim in intampinarea dvs. cu cele mai zambitoare,placute hostesse, oferindu-va o primire calda si de inalta calitate, premium.
Dorim sa raspundem in timp util oaspetilor, in mod eficient si prietenos.
Ne face o deosebita placere sa monitorizam activitatea evenimentului pentru a determina fluxul de locuri si mese, iar toata lumea sa se simta bine.

Pentru cei ce-si doresc un eveniment luxury va punem la dispozitie un numar nelimitat de hostesse.

  • Hostess petreceri

  • Hostess evenimente corporate/private

  • Hostess targuri & prezentari

Hostessele noastre au o inaltime de minim 1,70, zambitoare , cu o experienta vasta in evenimente publice, aparitii media si vorbesc cel putin o limba internationala.Fiind un serviciu de top pentru succesul oricarui eveniment, fie corporate, privat, targ, etc, venim in intampinarea dvs cu o echipa de hostesse care vor monitoriza eficient activitatea evenimentului in vederea determinarii fluxului de locuri, mese, invitati.

Slide inchirieri soferi personali bucuresti Vip Parking - Servicii Profesioniste de Valet Parking Cere o oferta personalizata