Sofer Personal
Sofer Personal

Serviciile Valet Parking erau considerate un lux in trecut, astazi, cu siguranta sunt un standard si pot asigura succesul evenimentului dumneavoastra.Nu parcam doar autoturisme, suntem profesionisti si tratam cu respect orice solicitare,organizam punctual toate capitolele logistice urmand ca veletii nostri sa dezvolte un intreg arsenal de experienta si seriozitate.Asiguram confortul invitatilor intampinandu-i cu un personal de profesionisti, atent selectionati, permanent instruiti, amabili si dotati corespunzator cu uniforma standard, manusi, umbrele, key-tokens, statie emisie – receptie , cutie si panou de chei.

Valet Parking este serviciul nostru integrat de parcare a autoturismelor din cadrul evenimentului dumneavoastră, astfel încât împreună cu invitaţii să puteţi savura frumuseţea momentului. Fără a mai gestiona detaliile logistice de spaţiu, precum şi pentru decongestionarea zonei de sosire/părăsire a locaţiei, Valet Parking este un serviciu cu un plus de eleganţă, pe cât de exclusivist pe atât de necesar.
Profesioniştii noştri sunt instruiţi, echipaţi în ţinute distinctive, cu uniformă standard, mănuşi, umbrele, key-tokens, staţie de emisie – recepţie, cutie şi panou de chei, astfel încât să fie vizibili în mulţime şi uşor de identificat. Vă stăm la dispoziţie atât la venirea în locaţie şi la plecare, precum şi pe toată durata evenimentului, pentru ca dumneavoastră să economisiţi timp, să uitaţi de detaliile organizatorice, să fiţi întâmpinat cu stil şi să savuraţi momentul pe care îl sărbătoriţi!

Venim in intampinare dumneavoastra cu solutii profesioniste de VALET PARKING si asiguram logistica necesara pentru ca evenimentul sa decurga in conditii excelente. Asiguram confortul invitatilor intampinandu-i cu un personal de profesionisti, atent selectionati, permanent instruiti, amabili si dotati corespunzator cu uniforma standard, manusi, umbrele, key-tokens, statie emisie – receptie , cutie si panou de chei.

Daca vreti sa organizati evenimente la cel mai inalt nivel, noi suntem solutia. Am fost alesi sa participam la peste 300 de evenimente si nu ne permitem sa gresim! Atentia pentru cel mai mic detaliu si dorinta de a fi perfecti a fost si este pentru noi o obligatie morala, de la care nu facem niciodata rabat.

Nu parcam doar autoturisme, suntem profesionisti si tratam cu respect orice solicitare,organizam puctual toate capitolele logistice urmand ca veletii nostri sa dezvolte un intreg arsenal de experienta si seriozitate.

Valet Parking